Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Ne-ai cerut un site cu predicile Pr. Nichita Pascan; noi nu stim nici un site, in schimb ne dam cu parerea, contrazicandu-ne, despre Pr. Nichita Pascan.
Oare asta ai cerut? Ma indoiesc; dar noi asa ne ajutam aproapele, care are o nevoie: ii sugeram ce are voie sa isi doreasca si ce nu, adica controlam!
Nu numai ca suntem off-topic - lucru care nu deranjeaza pe nimeni din administratia forumului, in ciuda faptului ca regulamentul de functionare spune altceva - dar uitam in final de tot de ce a fost deschis topicul.
Lucrul acesta a devenit aproape o regula, nu o exceptie; si asta pur si simplu pentru ca avem impresia ca stim mai bine decat altul ce ii trebuie acestuia, ce are voie sa-i placa sau sa ii displaca, de parca ar fi disparut liberul arbitru.
Frate Zaharia, daca ai un site cu aceste predici, fii amabil si posteaza-l, caci am cautat si nu am gasit pe net.
|
Pt. ca nu este o buna alegere sa fi rezervat fara rost va informez ca detin citeva CD-uri cu predicile parintelui . Nu stiu daca le am in aceasta locatie in care ma aflu acum dar detin asemenea sursa.
Minastirea a editat o serie de 12 CD-uri (nu sunt sigur dar asa cred) dar eu am doar 4-5. Oricum este suficient pt. a ne folosi de cel ce a fost parintele Nichita .
Transmiterea lor insa este supusa unor rigori .