View Single Post
Vechi 14.09.2011, 01:15:51
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Nu. Eu spun ca discursul tau te plaseaza in zona descrisa de Dan Puric.

Dupa tine un vorbitor de limba romana este roman pentru ca are card de identitate care dovedeste asta. Dupa unul ca Dan Puric, pentru a fi roman ar mai trebui sa ai si respect pentru valorile acestui neam. Asta minimal vorbind. Nu trebuie obligatoriu sa aduci si tu valori in patrimoniul national. Dar macar sa le pastrezi, ai putea incerca.

Tie chiar iti convine ca te afli din punct de vedere al raportarii la valorile ortodoxe pe acelasi palier cu generalul Bukow, cu Stalin, cu Ceausescu?

Doamne-fereste!
Perfect, e parerea subiectiva a lui Dan Puric, dar pentru mine asta nu inseamna ca e si adevarata. Are si el, ca noi toti, dreptul la o opinie.
Care sunt "valorile acestui neam" pe care eu nu le respect? Orice o sa-mi enumeri, nu reprezinta decat parerea ta personala. De ce as accepta ce spui tu ca adevar?
Nu pot pastra ceva cu care nu sunt de acord si nici nu-mi doresc asa ceva. Pot cel mult cunoaste si intelege contextul in care acele "valori" se manifestau.

Sa ma compari cu Stalin si Ceausescu e intru totul gratuit si, dupa parerea mea, astfel de metode de discutie nu sunt onorabile.
Probabil ca din punctul tau de vedere nu respect "valorile ortodoxe". Cum as putea respecta (la modul in care pretinzi tu) o religie in al carei adevar nu cred? Tu respecti religia musulmana? Dar hinduismul?
Reply With Quote