Citat:
În prealabil postat de ioanna
Domnule osutafaraunu, d-voastra aveti talentul de a scoate ironia si sarcasmul din fiecare om. Replicile de genul "un simplu tâmplar ortodox care nu face niciun efort misionar, pe el nu-l interesează decât mântuirea proprie", sunt edificatoare in acest sens. Noe e un pretext pentru a arunca inca o sageata in ortodocsi.
|
Recunosc, am greșit. Îmi cer iertare.
Citat:
p.s am observat ca mi-ati transat postarea, sarind peste acel pasaj cu 101 reguli de "vraja lexicala" (brosura best seller a congregatiei). Interesant. Ma mir ca n-ati avut nimic de comentat si despre acea parte, cum sunteti invatati sa 'agatati' ... pardon, dialogati cu oamenii. Se pare ca n-ati prea invatat din brosura si manualul bisericii
|
Inițial am vrut să comentez și acea frază, însă am renunțat recunoscând în ea "o săgeată (răutate) aruncată" înspre adventiști. De data aceasta o meritam... Nu doamnă, nu avem un asemenea "manual de agățat" (Martorii lui Iehova știu că au ceva asemănător).
Manualul Comunității nu se ocupă cu metode de evanghelizare a ortodocșilor cum credeți, este mai mult un fel de Regulament de Ordine Interioară.
Citat:
Nu este nevoie sa faceti niciun efort si nici sa alocati timp pentru nuantarea in maniera adventa a Cuvantului Sfintei Scripturi, doar nu suntem pe un forum adventist. Ortodocsii care doresc sa afle punctul de vedere adventist, intra pe site-ul d-voastra. Eu am mai postat linkul catre interpretarile si nuantarile versetelor Biblice, il reiau: http://www.adventist.ro/index/materi...i-biblice.html
|
Îmi pare bine că faceți trimitere către sursa oficială, e un lucru rar pe aici (se citează cel mai des surse denigratoare ale Bisericii AZȘ) și vă apreciez pentru asta. Ni se pun totuși întrebări mai specifice, unele din ele chiar fără răspuns din perspectiva adventistă, cum ar fi natura (cu lux de amănunte) Domnului Hristos după Întrupare. Și apoi să nu uităm că ne aflăm pe un subforum de dialog cu neoprotestantanții... nu cred că m-ați văzut postând pe subforumul despre Tainele Bisericii Ortodoxe - de exemplu.