View Single Post
Vechi 28.08.2011, 18:37:28
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Teoretic ar putea fi posibil, dar care ar fi motivația? Și dacă e așa de importantă închinarea la ea, de ce nu e specificată în Scriptură împreună cu prezumtiva înviere, ori cu profeția despre învierea ei?

Un bun prieten de-al meu, medic stomatolog mi-a spus că-l pot solicita oridecâte ori am vreo problemă, chiar și fără programare. Eu însă aleg să discut cu mama lui și s-o rog să-mi mijlocească o programare pentru o măsea. Îi prezint și radiografia deși n-are nicio competență medicală. Cum credeți că s-ar simți prietenul meu?
Ah, am uitat să vă spun: doamna respectivă a murit acum doi ani. Am vorbit cu radiografia în mână despre problema mea în fața portretului ei (portret realizat doar după descrierea făcută de prietenul pictorului ce se pare că a cunoscut-o personal... dar nu e sigur...). Însă nu e nicio problemă, poate că a înviat între timp. Sau nu.

Dar cand te duci acasa la prietenul asta al tau stomatolog si o intalnesti acolo si pe mama lui alaturi de alti prieteni, care te intampina cu drag, iti vorbeste cu duiosie si prietenie, tu ce faci?
a) Ii spui si ei: "Sarut mana, stimata doamna? Ma bucur ca existati si ca am onoarea de a fi cunoscut un asemenea prieten ca fiul dvs. "
sau
b)" hai, Doamna draga, lasa textele, n-am venit aici pt. tine!".

Ah, am uitat. Mama prietenului a murit de doi ani, tu te afli din intamplare in casa prietenului stomatolog, plina si cu fotografiile mamei.
Ce faci? empatizezi cu prietenul care chiar isi iubeste mama sau te apuci sa faci bancuri proaste?

Crezi ca s-ar strica relatia ta cu prietenul stomatolog daca te-ai apuca sa zici despre maica-sa ceva aiurea? Sau ti-ar zice: "asa te vreau frate, ai dreptate, nu ma leaga nimic de femeia asta, sa nu mai aud de ea, afara cu fotografiile Ei!"