View Single Post
Vechi 25.08.2011, 20:49:24
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Domnule adventist ai uitat sa iti prezinti opinia sau adevarul tau. Esti de acord cu ce scrie adriana? De aici iti arati viclenia deoarece ei doar ce iti convine!
Domnule, nu aveam ce să uit, căci nu mi-am propus să comentez tot. Dacă mi-aș propune asta, cred că m-aș ocupa de dumneata atât de mult că n-aș mai ajunge la Adriana...

Citat:
Apoi de ce o lauda pe adriana si nu spune ca aceasta are o gandire diferita de cea adventista?
De fapt, asta te roade pe dumneata cel mai tare...

Citat:
Citezi :
"Cu neputință este pentru ei, dacă au căzut, să se înnoiască iarăși spre pocăință, fiindcă ei răstignesc loruși, a doua oară, pe Fiul lui Dumnezeu și-L fac de batjocură." (Evrei 6,6)
Iar uiti ca litera ucide si duhul da viata.Adica tradus mai simplu tu gandesti biblia omeneste pe cand noi o gandim duhovniceste.
S-a văzut din postarea anterioară cine gândește "duhovnicește"... ori ai uitat... și selectezi doar ce-ți convine...

Citat:
Sa inteleg ca tu nu mai poti pacatui? Adica tu nu mai poti cadea deci nu mai ai pacate?
Nu trebuie să înțelegi asta, trebuie să înțelegi adevăratul subiect al discuției din postarea anterioară.