Subiect: Pact cu diavolul
View Single Post
Vechi 23.08.2011, 21:37:24
viviana's Avatar
viviana viviana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2007
Locație: undeva...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra Vezi mesajul
Nu sunt spovedit, ultima data cand am fost la Biserica a fost iarna trecuta, de Craciun, atunci m-am si spovedit. Spui ca te-ai rugat mai ales Sfintei Xenia, exista vreun avantaj daca te rogi la Dumnezeu prin intermediul unui sfant ? Am auzit ca sfintii se roaga la Dumnezeu pentru noi, de asta intreb. Nu cred ca ma rog formal, chiar simt si inteleg ceea ce spun insa ma gandesc ca balanta nu e echilibrata ci inclinata spre partea faptelor rele pe care le-am facut, poate faptele bune nu le compenseaza inca pe cele rele, poate trebuie sa ma spovedesc. Cat despre nickname, e total aiurea, nimic semnificativ. :)
Asadar, cum vrei sa iti asculte Dumnezeu rugaciunile daca nu esti spovedit? si vorbesti de ,,avantaj,, ca de ceva cuantificabil....raspuns e cel mai potrivit, ma rog...nepotrivit acel cuvant in contextul despre care vorbim, macar participi la Sf Liturghie? sau la Sf Maslu? scuza-ma dar simt ca nu prea iei in serios mantuirea ta.Nici o problema Dumnezeu ne asteapta tot timpul si da, poti sa te rogi oricarui sfant si mai ales Maicii Domnului orice rugaciune sincera insotita de fapte ajunge la Dumnezeu.
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele...,,[/SIZE]
Reply With Quote