22.08.2011, 15:49:10
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
|
|
Citat:
În prealabil postat de Thrawn
Unde sunt toti cretinii, sa ma iertati de limbaj, care tooot cer dovezi ale asa-numitei teorii a conspiratiei?
Am sa fac EXACT ce sanctioneaza legea...si legea asta, si altele. Poate acu si cei care repeta ca papagalii, "orice stapanire e de la Dumnezeu" (???) scotand din context afirmatia justificata, la timpul ei, din Sfanta Scriptura, doar ca sa isi ascunda lasitatea si moliciunea duhovniceasca, vor intelege ca e preferabil sa calci orice lege care vadit este facuta nu dupa Dumnezeu si voia Lui privind omul si firea, ci impotriva lor... Daca se va alege praful, lumeste vorbind, de viata mea personala si de a catorva apropiati din acest motiv, nu importa. Daca chiar suntem credinciosi, si nu trancanitori despre credinta, atunci luam in serios faptul ca viata adevarata, ce nu trebuie ratata, este cea de dincolo. Altfel...ce e aici e doar un vis stupid.
|
Am sa-mi asum riscul de a fi cretin. Ia sa vedem noi care sunt dovezile teoriei conspiratiei. Fac pariu ca e doar o halucinatie specific religioasa. Cam genul de minune pretinsa de crestini.
|