View Single Post
Vechi 15.08.2011, 11:30:16
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Apoi tu vii cu faza de la Geneza unde din cauza pacatului, Dumnezeu a zis Evei ca o sa fie stapanita de barbat. Sesizezi viitorul folosit in aceste cuvinte? Asta arata ca inainte de pacat, nici poveste sa fi fost creat barbatul cu astfel de puteri ci aceasta stapanire era o consecinta a pacatului, deci ceva rau cu care se platea un pacat. De atunci insa si pana acum, a venit Domnul si a spalat cu sangele Lui pacatul iar dragii de voi ati spus ca si urmarile pacatului stramosesc au fost spalate prin Botez, deci acel "o sa" a fost anulat, astfel ca prin Hristos se restabileste Creatia si astfel nu mai exista nici barbat si nici femeie. Bine-nteles cu exceptia scopurilor pur procreative care au existat inainte de pacat si prin care trebuiau doar sa se inmulteasca si sa stapaneasca acest pamant.
eu nu stiam ca esti o sfinta si ca paradisul a venit deja ..... asadar pina acolo mai e cale lunga ....
adica Dumnezeu ne stapineste sa nu ne facem de cap si in capul tau el e rau ? ti/am zis eu ca esti sectara , dar acum incet incet imi dau seama ca inclini spre satanism .... mai astept un pic sa imi spui ca ingerul de lumina . diavolul a fost alungat pe nedept si am incheiat concluzia
la cite timpenii scoti pe gura ar trebui sa fie lumea plina de porumbei
multa iubire

Last edited by the_Listener; 15.08.2011 at 11:32:52.