View Single Post
Vechi 10.08.2011, 10:49:32
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
Īn prealabil postat de Daniel_7 Vezi mesajul
Sa va dau un exemplu:

Daca de pilda ar fi o prigoana,si prin marturisire stiu ca as muri,dar as ajunge in ceata sfintilor,asta inseamna o aspiratie catre sfintenie.

Sau daca postesc mai aspru,ma rog mai mult ,fac metanii etc ,astea le fac pentru ca aspir catre sfintenie.Bineinteles ca se pun inainte nenumarate piedici ,care ma fac sa cad si iar sa ma ridic,pana in clipa mortii,insa drumul este spre sfintenie.

Acesta este scopul crestinului,de asta el refuza aceasta lume si tinde la cealalta,pentru a se sfinti.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

Sa ma iertati daca intervin, eu spun un exemplu simplu care cred ca toti Il traim si Il experimentam In aceasta lume.
Omul cauta permanent ceva ce el nu stie . Acest ceva Il cauta si bogati si saraci si bolnavi si sanatosi tot omul care traieste In aceasta lume si acel ceva este calea catre Dumnezeu catre Imparatia cerurilor calea pe care omul a fost dat afara din rai .
Aceasta cautare este neInceteat cIt traim pe pamInt de oarece omul prin natura lui creatura creata de Dumnezeu aici sa simtit bine si cauta neincetat acea stare in care el era lInga Dumnezeu vedeti ca putem avea tot binele din lume si tot aurul si bani lumi totusi nu ne simtim siguri de nimic si nu suntem multumiti asta pentru ca noi cautam sa ne intoarcem acolo de unde am venit de unde am fost curati de unde am fost sfinti lInga Dumnezeu.
Slavit sa fie Domnul amin
Reply With Quote