Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Eu am zis doar ceea ce scrie si in Biblie: nimeni nu poate sa il recunoasca pe Iisus ca Fiu al lui Dumnezeu daca nu il are pe Duhul Sfant.
|
Da, asa este scris dar de aici tu ai tras propriile tale concluzii gresite pentru ca intelegi Scriptura cum te taie capul nu cum a fost data de Dumnezeu.
Ati evitat toate intrebarile care va demonstreaza ca ceea ce aveti pretentia ca intelegeti, de fapt intelegeti stramb si n-are absolut nici o logica, nici macar umana ce sa mai zicem dumnezeiasca.
Citat:
Nu as putea spune ca Duhul Sfant se obtine usor sau greu, pentru ca el sufla unde doreste. La mine a suflat la varsta de 17 ani. La altii sufla mai repede, la altii mai tarziu. Nu noi decidem cand sa sufle ci decide el cand vrea.
|
Deci cu alte cuvinte, daca cineva moare ateu, poate da vina pe Duhul Sfant ca nu i-a suflat la timp..
Citat:
Nu vad de ce sa zic ca as fi neoprotestanta daca nici macar nu le-am calcat vreodata pragul. Eu am fost doar in Bisericile Ortodoxa, Catolica si Anglicana, iar dintre toate trei, botezul il am la ortodocsi asa ca ortodoxa sunt. Nu am semnat niciodata nimic pentru a fi altceva.
|
De ce nu va rebotezati daca considerati ca acel botez a fost un nimic, inutil, etc?
Citat:
Cat despre neoprotestanti, din momentul in care L-au recunoscut pe Iisus ca Fiu al lui Dumnezeu, cu siguranta ca au pe Duhul Sfant asa ca cer Botezul.
|