View Single Post
Vechi 05.08.2011, 01:13:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Fiecare trage spuza pe placinta lui din cate vad. Daca unii respecta poruncile lui Dumnezeu, vin unii sa ii zica cum ca ar fi desfiintate. Dupa care vor sa convinga cum ca ritualurile inventate de oameni ar fi mai ok. Imi aminteste foarte mult de obiceiurile proaste ale evreilor care faceau cam la fel, desfiintau porunci dumnezeiesti pentru ritualuri omenesti.
Pai d'soara (v-a divulgat mr. Liste ca sunteti singurica) nu degeaba se zice "Vechiului Testament", "vechi", in loc sa ratacesti cu mintea la simpatii adventiste, mai citeste si matale Scriptura ca afli acolo explicatii:

"Și zicând: "Nou", Domnul a învechit pe cel dintâi. Iar ce se învechește și îmbătrânește, aproape este de pieire." Evrei 18:13

Iar cinstirea Sfintilor chit ca nu este expres mentionata in Legea Veche va asigur ca s-a practicat si atunci si in mod sigur este in Legea Noua si nu va fi desfiintata niciodata.

Citat:
Cat despre confesiunea mea, am spus de n- ori care este dar nu am observat sa conteze la ceva.
Deci care va sa zica and cineva te intreaba ce confesiune esti tu spui unde ai primit botezul in loc sa-ti afirmi crezul.

Sa inteleg ca ti-e rusine de crezul matale sau preferi sa-i lasi pe altii sa creada ca esti ortodoxa sau faci confuzie intre botezul ortodox si crezul ortodox?

Citat:
Si sincer, as fi preferat sa nu fi fost botezata in aceasta religie.
Numai bine!
Pai dorinta v-a fost deja indeplinita, se zice in pateric ca un frate ce din naiva prostie a dat intr-o doara dreptate unui anti-crestin in chestiuni de credinta aproape ca a pierdut cu totul harul Sf. Botez, apoi dumneata cu regretul acela mare minune si indurare a lui Dumnezeu ar fi sa nu-l fi sters de tot si cu tot ce inseamna si aduce el pentru crestinul autentic care da, e ortodox si de asta dvs. n-aveti cum sa fiti.

De asta inca o data, de ce (fel de) confesiune credeti ca apartine?

Last edited by AlinB; 05.08.2011 at 01:21:15.