View Single Post
Vechi 04.08.2011, 14:12:50
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Este parerea ta, nu o impartasesc. Te legi foarte mult de forma, neglijand fondul, ii judeci pe altii ca "nu traiesc", datorita netrairii tale personale din Biserica Ortodoxa si aici gresesti. Din ce ai scris pana acum rezulta ca tu nu te-ai regasit in BOR, nu ceilalti, tu ii judeci pe ceilalti dupa aparente. Trairea e intima si personala, se manifesta diferit, la unii se exteriorizeaza la altii nu, tu ti-ai fixat niste criterii proprii prin care judeci "trairea adevarata".

p.s m-am dus la acele biserici neoprotestante pentru ca am fost de atatea ori invitata , incat n-am mai putut refuza :) am bifat odata cu prezenta, a fost suficient.
Dupa aparente zici? Pai de ce exista atat de multe aparente? Uite cate discutii chiar si numai pe tema duminicii. Daca duminica nu este sabat, cum de exista atatea "aparente" care te impiedica sa lucrezi duminica? Ba inca si in zilele de sarbatoare si inca zicanduti-se ca daca lucrezi, te paste o nenorocire, inundatii etc? Pot sa iti dau multime de astfel de aparente. Pentru prima data am intalnit pe cineva mai traitor, ca si tine, aici, in Franta, si cand l-am intrebat mirata cum de el este altfel, mi-a raspuns ca a avut profesori foarte deschisi la Facultate (de Teologie). Tu esti a doua persoana ortodoxa pe care o vad intr-adevar traitoare (din cele cu cunostinte dogmatice serioase). Or mai fi si altele, nu zic nu, insa de 18 ani de cand sunt ortodoxa nu am intalnit chiar asa de multe. Am intalnit mai multi traitori la cei cu cunostinte dogmatice mai putine, din acestia sunt multi.

Last edited by Adriana3; 04.08.2011 at 14:31:49.