View Single Post
Vechi 29.07.2011, 13:29:58
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Mai mult, spune-mi, de ce in Scrisorile lui Pavel, care sunt cel mai vechi document crestin, nu se spune nimic despre minunile lui Iisus?
Pavel si-a definit chiar el misiunea: ,,Pavel, rob al lui Isus Hristos, chemat sa fie apostol, pus deoparte ca sa vesteasca Evanghelia lui Dumnezeu"(Romani 1:1).Plecand de la punctul central al propovaduirii ,,Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva decat pe Isus Hristos, si pe El rastignit" (I Cor 2:2) Apostolul Pavel a avut un lucru clar de vestit,cea mai mare minune dintre toate minunile: Invierea lui Hristos: ,,Pavel, apostol nu de la oameni, nici printr-un om, ci prin Isus Hristos si prin Dumnezeu Tatal care L-a inviat din morti"(Efeseni 1:1).A explicat extrem de clar in capitolul 15 din Prima epistola catre Corinteni.Poti citi cu atentie.

Ai remarcat lipsa mentionarii minunilor dar nu ai vazut predicata chiar minunea Invierii.Stii Konijiro,citind cele scrise de tine mi-am adus aminte de cuvintele Celui despre care tu (poate)crezi ca nici macar nu a existat: "Te laud, Tata, Doamne al cerului si al pamantului, pentru ca ai ascuns aceste lucruri de cei intelepti si priceputi, si le-ai descoperit pruncilor."(Matei 11:26). Cumva ar trebui sa-ti multumesc pentru ca imi demonstrezi,fara sa vrei,adevarul din spusele Mantuitorului.

Toate cele bune.

Last edited by Scotland The Brave; 29.07.2011 at 13:37:10.
Reply With Quote