Citat:
În prealabil postat de aldea-daniela
Eu cred ca ati inteles gresit, nu ma simt nefericita cu sotul meu, ma inteleg bine cu el, problema este ca avem numai ghinioane si numai probleme in calea noastra. La inceput am crezzut ca se intampla asta pt ca nu suntem necasatoriti, acum ca ne-a casatorit ma asteptam sa ne fie mai bine.
|
Asa cum te-au sfatuit si altii doar bunul Dumnezeu te poate ajuta ca EL este Mare si iertator. Trebuie neaparat sa te rogi, sa te spovedesti si impartasesti.
Necazurile sunt de multe feluri pe lumea asta. Cand iti vin in minte ganduri negre incearca sa le faci in ciuda si sa te gandesti la altceva care sa-ti dea o stare de bine. Daca te lasi prada gandurilor negre te vor stapani si-ti vei pierde ratiunea.
Bucura-te si multumeste lui Dumnezeu ca sunteti sanatosi toti ca cele materiale se vor rezolva pana la urma.
Daca disperi ce rezolvi! Nimic! Vei avea si in casa o atmosfera tensionata si va simti si copilul tau tensiunea care te macina pe tine.
Bucura-te si multumeste Maicii Domnului ca ai fost binecuvantata din nou....
Eu regret si acum ca nu am facut decat un copil. Maica Domnului sa-l aiba sub Acoperamantul ei.
Nu prea sunt adepta tratamentelor medicale pentru depresie. Iti spun din experienta....
Iti vor prescrie niste antianxiolitice sau ceva calmante plus sedinte la psiholog.
Rezultat: zero
Roaga-te si pune-ti nadejdea in Dumnezeu!