Subiect: Atentate in Oslo
View Single Post
Vechi 26.07.2011, 10:53:03
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Prietene, n-ai vrea tu sa mearga patriarhul calare pe magar pana la Palatul Parlamentului sa tina acolo un speach?
Eu as vrea ca crestinii sa nu mai exagereze aiurea cand posteaza. Dar cred ca mai degraba va merge patriarhul pe magar decat sa nu exagerezi tu aiurea.
Citat:
Va rog domnule Ai2 nu-mi veniti cu slogane de la sedinta PSD din Incuiatii din Vale: jeep, audi, range rover.
Fara atacuri la persoana esti in stare sa raspunzi? Masinile de lux cu care se etaleaza preotii depasesc media masinilor detinute de cotizanti. Ultimele modele nu sunt tocmai rable. Iar PSD-ul a cotizat la greu la BOR asa ca ai grija sa nu te loveasca masina preotului pe trecerea de pietoni ca mori aiurea si el scapa nevinovat!
Citat:
Traim intr-o tara in care jeepurile si audi sunt vazute la orice intersectie a unui oras mare. Nu mai traim in anul 1973.
Iar preotii locuiesc in case, normal, ca in rulote traiesc doar hippies.
Case? Tu nu faci diferenta intre case si vile? Or fi si unii care stau in case, dar si foarte multi care au vile generic denumite de popor palate. E drept ca unii preoti sunt mai fraieri si nu au maseratii, dar asta nu inseamna ca niciunul n-are.
Preotii de care vorbesti cersesc non stop bani de la buget. Se plang ca au zalarii de cateva sute de lei si totusi isi permit masini de lux. Exact ca interlopii care primesc ajutor social. Si totusi, voua nu va bate nimic la ochi!
Reply With Quote