Citat:
În prealabil postat de catalin2
Tu imi spui aici ca cel care a realizat calculatorul la care scrii ar fi avut o relatie extraconjugala si de aceea nu crezi ca e bine realizat. Adica pe scurt nu are nicio legatura.
|
Incerc sa spun a omul nu este o autoritate in ceea ce vorbeste, deci n-are sens apelul la autoritatea lui.
Nu face decat sa repete papagaliceste ce a gasit pe Internet, fara sa proceseze cel mult, cel putin asta e impresia mea.
Mai mult, constat ca are tendinta sa prezinte lucrarile si munca altora de parca ar fi produsul inteligentei proprii.
Afirma asta dupa ce am vazut o serie de 3 prezentari de pe youtube (nu dau deocamdata link -urile ca nu vreau sa-i fac reclama) in care incerca sa ne convinga cu graficele altora ca inteligenta lui de matematician a descoperit ca vaccinurile sunt o problema.
Citat:
Putea sa o faca si un eschimos daca informatia e corecta si adevarata.
|
In cazul asta sa facem trimitere la informatie, eventual la autorii originari, nu la eschimosul plagiator :)
Citat:
In al doilea rand nu prea stiu in ce s-a implicat coautorul, iar prostilist nu poate fi decat cineva care e schismatic. Cred ca e gresit inteles asocierea stilismului cu calendarul. La inceput asta a fost cauza, dar calendar vechi au si alte BO, si si acolo sunt stilisti. De asemenea, stilistii nu recunosc nici BO cu vechiul calendar.
|
Daca spui ca a fost rea schimbarea calendarului, deja ti-ai judecat Sf. Sinodul al Bisericii din care faci parte si te afli la jumatatea drumului spre eroare.
Eu cred ca n-a fost nici rea, nici buna. Doar o incercare din care s-a vazut fiecare ce si cum.
Dar nu vreau sa deschidem aici un subiect pe tema asta.