Subiect: Metafore
View Single Post
Vechi 08.07.2011, 23:22:33
Asive_rationalul Asive_rationalul is offline
Member

Data înregistrării: 07.07.2011
Implicit

Eu sunt foarte chill, nu-i buba.
Daca tot ai pomenit, eu sunt ateu practic (explic totul si imi traiesc viata fara sa includ in ecuatie o divinitate).
Asa, tercand peste chestia asta.
1.Nu am preconceptii. Daca in postul urmator imi demonstrezi logic, cu argumente valide bazate pe dovezi concrete imediat ma duc intr-o biserica ma spovedesc, imi cumpar 10 icoane sa le atarn prin casa si devin practicant(o sa tin si post)
2.Nu am frustrari. Am dorit sa vorbesc pe acest forum in speranta ca pot sa gasesc pe cineva care poate sa imi explice si sa argumenteze opinii nu doar cu citate din biblie (ba chiar si cu alea daca reuseste sa le explice calumea si sa imi raspunda la contraargumentare fara sa ma jigneasca). Vreau sa inteleg de ce oamenii continua sa creada in asa ceva cu taria cu care o fac pentru ca mi se pare foarte nobil.
3.Mie chiar a inceput sa-mi placa conversatia asta
4.Rationez perfect(sunt campion internatioal la dezbateri academice :D )
In incheiere, as dori, daca se poate sa imi explici de ce atunci cand vin cu exemple din alte religii si mituri si cu explicatii despre cum functioneaza bombele cu neutroni si pe cine afecteaza sunt ridicol si ilogic
Inca o data, nu spun asta pe un ton certaret, nu caut sa ma cert, doar vreau sa aflu lucruri noi si, poate interesante despre o lume foarte straina mie

Last edited by Asive_rationalul; 08.07.2011 at 23:25:38.
Reply With Quote