Citat:
În prealabil postat de catalin2
Pentru mine a nu fii de fata inseamna sa nu fii de fata, nu stiu ce intelegi tu. Oricum, nu are rost sa pierdem vremea cu discutii fara rost. Daca te referi la a screi impotriva altor culte iar te inseli. Spune si unui preot ce scrii tu sa vedem ce spune (ma refer la un preot ortodox, un preot si-a spus parerea la celalalt nick).
|
Parerile mele le spun si preotilor ortodocsi, si nu gandesc toti ca tine. Ca sa nu mai vorbim de preotii catolici care chiar ca nu iti dau dreptate desi tu le spui catolicilor de pe forum sa ii intrebe pe teologii catolici ca sa vada ca o sa raspunda ca si tine. Este chiar ridicol.
Cat despre preotul care zici ca si-a spus parerea, nu am stat acum sa vad ce pareri si-a spus, asta una la mana, iar doi la mana, daca cumva si dansul gandeste ca si tine, asta nu inseamna ca toti preotii (ortodocsi) gandesc la fel.
Iar a nu fi de fata in cazul unui site/blog inseamna sa imi pomenesti numele fara sa mi te adresezi mie. Acum sper sa iti fie clar ce inseamna din punctul meu de vedere si sa te straduiesti pe viitor sa imi pomenesti numele doar daca ai ceva sa imi zici, altfel este barfa pe la spate.