View Single Post
Vechi 15.06.2011, 15:34:00
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Privind dintr-un loc neted, o campie, vom putea vedea lucrurile pana cand curbura Pamantului nu ne va mai permite sa vedem mai departe (linia orizontului).
Laserul tau nu va ajunge niciodata in Europa... ci va avea parcurge distanta pana la orizont, va trece prin atmosfera si in cele din urma se va indeparta de Pamant uite asa:

dar daca tu ai un laser care ajunge din America pana in Europa... te rog sa ne inviti la o demonstratie.
Nu e vorba de nicio curbură, nu există curbură, ci avem deaface cu unghiul de refracție și reflexie la trecerea luminii prin medii sau prin același mediu încălzit diferit sau prin straturi. Astea de ce nu le socotiți dacă știți fizică?

Păi mie nu-mi folosește laserul la nimic fiindcă eu știu căci am crezut și cred pe Adevărul dar vouă o să vă fie de folos când vor demonstra cei ce vor demonstra făcând ei experiența asta.

Și apa poate sta ea în linie curbă, în suprafață curbă? Sau nu ocupă volumul în care este ea așezată? Chiar dacă ar fi atrase particulele spre jos la fel, vi se pare normal să ocupe apa un volum mai mare prin curbura uniformă decât dacă ar sta orizontal? Sau nu e mai sus punctul maxim și nu apasă astfel mai mult având energie potențială mai mare?

Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 15:40:48.