View Single Post
Vechi 14.06.2011, 12:57:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de corinne Vezi mesajul
Imi cer iertare frate, scrie cum vrei tu ca scrii frumos si-mi place mult si multe postari mi-au fost si de folos.

Noul Ierusalim este Ierusalimul cel Ceresc frate nu e pe pamantul ista care-si va schimba infatisarea la sfarsitul lumii "cer nou si pamant nou". Si Ierusalimul cel Ceresc nu e gata frate inca, pentru ca el se construieste inca pana la sfarsitul lumii cu toti cei care se ostenesc si se sarguiesc sa intre intru dinsul. Dumnezeu inca lucreaza la el frate, face case, curti, livezi, etc pentru toti care ne-om invrednici de el. Doamne-ajuta!

Duhul Sfant sa ne lumineze pe toti!
Asta am zis și eu măi frate (sau soră), este în Cer, și Tatăl nostru împlinește rugăciunile credincioșilor: „...facă-se voia Ta precum în Cer așa și pe Pământ...”. Deci Ierusalimul cel Nou este acolo unde a hotârât Tatăl Ceresc... adică este mai mult decât sigur în România Creștină... acolo unde nici n-ai să ghicești. Dacă nu poți să crezi, nu-i bai, dă-i pace și mergi mai departe... cît de departe vrei... dar până la urmă tot de Românica noastră îți va fi cel mai dor.

Last edited by vsovivi; 14.06.2011 at 13:26:50.
Reply With Quote