View Single Post
Vechi 31.05.2011, 23:58:56
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
Din tot mesajul dvs presarat cu ironii inteligente nu am gasit pasajul care ma interesa.
Sunt erori/adaugiri/omisiuni sau nu in manuscrisele copiate de-a lungul anilor?
Avem originalele sa putem compara sau nu?
Daca nu le avem cum putem fi siguri ca mesajul e cel corect?
De ce nu exista referinte exterioare bibliei despre existenta si faptele lui Iisus?
Oricum va multumesc pt. generozitatea(pe care ati tinut neaparat sa mi-o evidentiati) de care dati dovada necerandu-mi taxa pentru aceste minunate recomandari, pana la urma totul este pentru o cauza nobila nu? aflarea adevarului.
Altruismul este o caracteristica a adevaratilor crestini.
Doamna,domnule,inainte sa ajungeti pe Everest,este util sa urcati culmea.Adica sa ajungeti in varf step by step.Eu v-am recomandat cateva lucrari care sa va ajute la urcus.Mai sunt multe altele.Vreti sa va fac o sinteza sau doriti sa va informati dvs?Sa nu cadem in sancta simplicitas si nici sa nu dam cu piciorul in tepusa cu o ardoare demna de o cauza mai buna.Nu confundati altruismul cu lenea.Transpirati putin pentru un scop nobil:Adevarul.Mai va trebuie Calea si Viata.

Sa stiti ca exista o scena cu Pilat si cu Hristos in care Pilat asta il intreaba:,,Ce este Adevarul".Stiti de ce a tacut Hristos? Un bun punct de plecare pentru cautarea raspunsului dvs,ce ironie a sortii, este in Evanghelia dupa Ioan 18:33-38.

Nu cautati la altii raspunuri pe care le puteti afla chiar dvs.De data asta nu ma puteti acuza ca am fost ironic si nu v-am oferit nimic.Ciudat,nu mi-am inchipuit ca un studiu de acel nivel il veti arunca asa usor in derizoriu.Sper ca nu aveti deja toate raspunsurile,asta ar fi o tragedie.
Reply With Quote