View Single Post
Vechi 31.05.2011, 15:56:42
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

@ knight
Iti inteleg punctul de vedere si pe undeva ai dreptate.
Si eu am avut bunici la tara. Casa lor paraginita a fost luata de o verisoara care a renuntat la jobul de la oras si s-a apucat de gradinarit.
A inflorit totul sub mana ei, dar nu e de ajuns. Tot e necesar ca cineva sa castige bani in familie.
Lucrurile s-au schimbat, nici eu nu sunt f la curent dar.. Nu este asa ca nu ai voie sa tai porcul in gospodarie ci trebuie dus la abator? ( prevederi europene). Cat despre vanzarea de lapte, Branza, oua .. exista o politica de descurajare a cumpararii de la tarani (ca nu este sanatos, ca laptele nu e pasteurizat, ca oul are salmonela sau whatever!).
Nu exagerez deloc. Cu multi ani in urma cand lucram in marketing citeam rapoarte europene care spuneau ca in Romania oamenii trebuie sa consume x (Citra exacta sau procent) mai putina telemea, de ex. De ce? Ca sa intre branza kraft si altele pe piata. Se vorbea clar de masuri de schimbare a mentalitatii fata de produse neprocesate ( de la tarani), despre beneficiile consumului branzei procesate (cost, locuri de munca etc).

Viitorul nu e roz.

Pasul urmator este interzicerea cultivarii legumelor. In Sua exista deja lege, nu am timp acum, dar revin cu ea.
Reply With Quote