Citat:
În prealabil postat de Lilith23
Bineînțeles că sunt, draga mea! Cum să nu fiu? Însă eu încerc să fiu tare, pentru ceilalți doi copii ai mei. Din cauza problemelor mele de sănătate, doctorul mi-a spus de la început că sarcina va fi greu de dus până la sfârșit. Chiar și când i-am făcut pe ceilalți doi copii mi-am riscat viața și a fost o minune că am reușit să nasc doi îngerași sănătoși și frumoși.
Când am rămas însărcinată a treia oară, situația (adică sănătatea mea) era critică. Am riscat, pentru că îmi doream mai mult ca orice să am un copilaș. Mi-am imaginat că dacă ceva merge rău, voi suferi eu, așa cum am suferit la primele două sarcini. Nu m-am gândit niciodată că va muri copilașul... Despre sentimentul de vinovăție ce mă încearcă acum prefer să nu vorbesc... E atenuat doar de faptul că, cel mai probabil, îl voi urma și eu pe bebe curând. :)
O seară frumoasă!
|
Mângâierea ta sunt cei doi îngerași ce-i ai ! Să te bucuri de ei și ei de tine , căci au nevoie cu siguranță de o mămică mult timp de acum înainte. Și încă ceva, te rog să cauți a gândi cât mai pozitiv posibil , căci puterea gândului este imensă , el ne năruie, dar ne și ridică , el ne slăbește, dar ne și-ntărește ! Gândul curat , e vorbirea tainică cu Dumnezeu , chiar dacă-L cunoaștem sau nu , chiar dacă ni s-a descoperit sau nu . Multă nădejde să ai , și Domnul să ți să arate la portița sufletului tău ! Amin!+