View Single Post
Vechi 19.05.2011, 11:21:14
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Am ales acest thread pentru titlu..
Dumnezeu plange. Noi suntem cei impietriti.

Dintr-un articol:

Secolul 20 a fost violent peste masura. Treizeci si sapte de milioane de oameni au fost ucisi in Primul Razboi Mondial. Peste 60 de milioane au pierit in Al -2-lea Razboi Mondial. Sase milioane de evrei si alte sase milioane de catolici au murit in lagarele de concentrare hitleriste. Douazeci de milioane au murit de mina autoritatilor sovietice. Saizeci si cinci de milioane de chinezi au fost ucisi de Partidul Comunist, in timp ce alte patruzeci si doua de milioane au murit de foame in timpul marii revolutii a lui Mao. Si asa mai departe.
Dar aceste cifre sunt mici in comparatie cu numarul de copii ucisi in aceasta ultima jumatate de secol!

La 40 de milioane de avorturi pe an, ar trebui doar 25 de ani pentru a elimina un miliard de copii. De vreme ce institutia avortului a luat avint in jurul anului 1960, am ucis probabil in jur de dublul acestei cifre, adica doua miliarde de copii nenascuti.

Este prea putin daca afirmam ca numarul acestor avorturi este un eveniment demografic de proportii gigantice. In vreme ce rasa umana il sarbatoreste in aceasta toamna pe cel de-al sapte miliardelea sau membru, noi ar trebui sa pastram un moment de reculegere in amintirea celor care au cazut – si inca mai cad – victime ale chiuretelor si aspiratoarelor.

Odihneasca-se in pace.

Asa este. Cred ca Dumnezeu plange in locul nostru... Plange plansul nostru.
Dar ai sa fi surprinsa Anna, statisticile spun ca "epoca in care traim este cea mai putin violenta din istoria umanitatii"... Mie mi-e greu sa cred asta, de fapt eu nici nu cred dar, de', asa spun statisiticile oamenilor informati. S-ar putea ca acei oameni sa nu fi luat in calcul si avorturile. Pentru multi, un avort, aceasta crima atroce, nu este un act de violenta.
Reply With Quote