View Single Post
Vechi 18.05.2011, 13:31:19
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi ce, s-a opus Băsescu?.. nu cumva între timp s-au pierdut semnăturile sau nu au ieșit la numărătoare? Sau poate v-a sfătuit cineva că e o acțiune inutilă, fără nici un rost... și ați renunțat.

Și eu am sprijint oprirea lucrărilor de la Roșia Montana, că voiau să strice prima mină romană din România, adică dovada că încă de atunci eram furați și scotociți de maimarii gLumii... dar am sprijinit acțiunea altora doar moral, adică din vorbe, că atunci când s-au dus în excursie de protest nu m-am deplasat... de rușine. Deci nici eu nu-s mai bun, recunosc.

La pălăcinte înainte, la război înapoi ca să ne dăm apoi mari beroi... emanați firește...
Era vorba de referendumul impotriva actelor biometrice unde totul a depins de Basescu.
Pentru Rosia Montana nu stiu ce s-a mai facut cu semnaturile ,daca s-au adunat sau nu suficiente ,stiu ca la vremea aceea si mie mi-a fost rusine sa adun semnaturi ,era cu multi ani in urma ,la inceput ,au trecut mai mult de 10 ani.
Pana la urma am adunat ,m-am inversunat si de ce sa nu recunosc ,am sperat in naivitatea mea ca vom rezolva ceva.
Reply With Quote