Citat:
Īn prealabil postat de Melissa
Hai sa facem un exercitiu simplu. O sotie doreste sa mearga la biserica, in afara zilei de duminica, si in ziua de miercuri, pentru ca atunci poate.Ca atare ea nu are voie sa aibe relatii trupesti cu sotul lunea si martea(doua zile inainte), miercurea(ziua in care merge la biserica), joia( o zi dupa ce merge la biserica),vinerea pentru ca este zi de post, sambata pentru ca este ziua mortilor si urmeaza duminica( plus ca vineri si sambata reprezinta si cele doua zile inainte sa merga la biserica duminica) si evident nici duminica pentru ca merge din nou la biserica.( si evident nici lunea urmatoare pentru ca reprezinta o zi dupa mersul la biserica de duminica). Daca doreste ca mereu sa mearga si miercurea si duminica la biserica, nu mai poate avea relatii tupesti NICIODATA! Deci, Domnul de unde sa dea copii, daca nu exista legaturi trupesti intre soti????Ca atare, trebuie sa renunte ori la mersul la biserica, ori la relatiile trupesti.
Tie ti se pare normal,Aline???
|
draga eu nu imi permit sa negociez cu tine ce a hotarit biserica, deci calauza ortodoxa nu e intocmita de mine sa o putem negocia,doamne miluieste dar de vrei cu adevarat poti.
nu poti fi si cu Dumnezeu si cu lumea.vei fi daruit pe masura infrinarii tale.cunosc o familie ce nu sa impreunat doar in scopul nasterii de copii si apoi abstinenta totala traiesc precum sora cu frate.Amin. ce zici ca acel barbat mi-a spus ca in sibiu mai sunt sapte familii,Doamne le sporeste numarul, care nu sau impreunat decit pentru copii si apoi nema.nici nu poti sa crezi ce minunat este.ca atare sa se mearga la biserica de cite ori se poate si in nici un caz sa nu renunte nimeni.tine mult de felul cum ti-ai inceput viata in cuplu,de te-ai pastrat fecioara pina la casatorie si ai fost daruita de Dumnezeu cu un sot pe masura restul cam vine de la sine[vorba romanului].amindoi sub acelas steag poti sa treci peste toate.un om batrin zice:de ai miere de ce sa maninci duceata[mierea de la Domnul dulceata o face omul].si apoi o viata intreaga ai vreme sa te tot impreunezi de, da Dumnezeu sanatate cu toate aceste opriri.
poate ti-ai facut socotelile in pripa[grabita].