View Single Post
Vechi 07.05.2011, 00:24:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Mulțumesc, am citit-o, însă în urmă cu mulți ani. Ar fi bine să o reiau.
Din păcate, nu s-au publicat multe cărți avându-l ca autor, însă sunt la îndemână predicile pe net, atât audio cât și text.
Predicile lui cred că le au toți ortodocșii internauți și nu numai. Dar puțină lume a citit cartea de mai sus, spun asta pentru că mi-a fost foarte greu să o găsesc pentru împrumut, după multă vreme, la o mănăstire. Cînd m-a sunat soția să-mi spună că a găsit-o la un anticariat am considerat-o aproape o minune...

Am scanat-o pentru voi, căci mă îndoiesc de faptul că o veți întîlni la vreun raft. Apoi am convertit-o în format .doc pentru ușurința căutării unor cuvinte-cheie care v-ar putea interesa. Scuze pentru greșelile pe care le-a făcut programul, care pot fi trecute cu vederea sau corectate de către cine are atîta răbdare.

Am citit-o de două ori și mă mir că nimeni nu vorbește despre această lucrare. Am întîlnit un preot care și-a dat doctoratul avînd ca referință "Jertfă și Răscumpărare". Mi-am propus să o recitesc din nou în viitor.

Sper că v-am atras atenția asupra acestei cărți. Îi fac reclamă ori de cîte ori am ocazia.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote