Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Sunt multe de spus aici , caci insasi Sfintii Parinti ne atrag clar atentia , sa indepartam imaginatia si in timpul rugaciunii , dar si imaginatia venita imediat dupa rugaciune ! Sa fim atenti la aceste stari , "trairi " ce pot fi extrem de inselatoare . Am insistat pe thread-ul deschis aici "Importanta Rugaciunii "asupra acestui aspect , nu mai dezvolt din nou ideea , dar sun intru totul deacord cu ce ai spus ca " RUGACIUNEA FARA NICI O LUCRARE A DRAGOSTEI NU ARE PREA MARE VALOARE " , dar eu spun ca NU ARE DELOC VALOARE ! Dragostea , iertarea , inmuierea sufletului ,vin in timp , dar SA NE RUGAM NEANCETAT ! Rugaciunea este "fatala " in mentinerea legaturii cu Dumnezeu , un Dumnezeu al iubirii , al iertarii , al milostivirii ! Vrem sa ne asemanam si sa redobandim ce am pierdut ? musai sa ne rugam , dar tinand de BISERICA NOASTRA ORTODOXA ! Este capital si acest aspect , caci de bla-blaurile sectarilor sunt satul si nu-mi aduc nici-un rod , ci dinpotriva !
|
Invazia "intenților bune", invazia asta sectară fără pic de bun simț , e semn de disperare în rândul lor , căci iaca s-au fragmentat între ei ! Și ce au zis , hai să-i fragmentăm și noi pe alții ! Nu domnilor circari, nu de spectacole cu maimuțoi avem nevoie , ci de credința noastră în Hristos, în Preasfânta Fecioară și în sutele și sutele de sfinți bineplăcuți lui Dumnezeu, canonizați de B.O.R. Rugăciunea se face și către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu pe care noi o cinstim în mod deosebit cu multă evlavie , pe când maimuțoii fragmentați în alte și alte fragmente sectare , o nesocotesc , îi intorc spatele . "Mută să fie gura celor ce nu se închină icoanei Preasfintei. . . ."așa se spune în Paraclisul Maicii Domnului . ASTA-I DOCTORIA NOASTRĂ , TĂMĂDUIREA NOASTRĂ , LINIȘTEA NOASTRĂ ! Veniți ca ciupercile otrăvitoare, frumos colorate, plini de intenții bune, cuvinte mieruase , poleiți în bună cuviință, dar faceți doar spectacol , doar , doar mai cade câte unul în plasă. Mărturisești Crezul ? O cinstești pe Preasfânta Fecioară ? Îi cinstești pe toți Sfinții ? Iubești rugăciunea Ortodoxă, Acatistele, Paraclisele, Psaltira ? Da, mergem atunci împreună să ne tămăduim în rugăcinte , s-o folosim ca terapie , precum scrie threadul. De maimuțăreli și "bunăvoință" sectară suntem sătui !