Citat:
În prealabil postat de catalin2
"Începutul separării a fost schisma, iar prin această despărțire ei (schismaticii, ereticii, n.n.)nu mai au harul Sfântului Duh care nu li se mai dă din momentul despărțirii lor."
|
Mai ramine sa ne demonstrati ca catolicii sint schismaticii. Pentru ca pentru foarte multi dintre catolici schismaticii sint ortodocsii, ei si-au dorit mai multa independenta si putere si din acest motiv s-au rupt de biserica.
In rest ramin la aceiasi parere pe care v-am mai spus-o: prea repede va erijati in purtatorul de cuvint al Bisericii Ortodoxe Mondiale (deja ati depasit granitele Romaniei); la virsta si instuirea pe care o aveti (ati studiat cu precadere in biblioteca google) dati foarte repede si usor verdicte, iar mie asta imi arata o autosuficienta si o lipsa de maturitate. Daca unii nu va mai raspund la mesaje nu va mai umflati in pene ca i-ati fi infundat. Ginditi-va ca e posibil ca partenerii de dialog sa va ignore pentru ca sinteti prea slab. Mie mi se pare ca abia ati invatat tabla adunarii si va comportati ca si cum ati vrea sa-i invatati pe unii sa rezolve ecuatii diferentiale.