View Single Post
Vechi 25.03.2011, 08:56:08
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
COCOREL:

Pentru generatiile mai tinere conceptiile vis-a-vis de copiii vitregi nu mai sunt scoase de la naftalina -adica vechi,amenintate de molii!
Presupun ca deja l-a acceptat in prima faza a relatiei lor si este un suflet frumos si o minte luminata incat nu are nici o problema cu asta,,dar mai presus de asta intelege drama unui copil despartit de parintii naturali,din acest considerent poate chiar si-o fi propus sa aibe o relatie plina de caldura cu bietul copil!
Ce inseamna copilul altuia?un sac de gunoi?un defect?un geamantan cu rufe murdare?

Nu vreau sa sune a lauda, dar chiar sper sa pot sa fac copilul lui sa ma iubeasca (ca pe o prietena). Copilul nu e devina cu absolut nimic ca are doi parinti care au fost prosti si nu au stiut ce inseamna (la varsta respectiva) asumarea responsabilitatilor.

Am cunoscut multa lume care isi dorea un copil pe post de jucarie. Am reusit pe cativa sa-i opresc sa faca de foarte tineri cand le-am explicat ca nu inseamna doar rasete si voie buna. Ca e pe viata, nu doar in vacanta. Cam asa privesc eu. E copilul lui pe viata.....si daca copilul respectiv va avea nevoie de el, la orce varsta e datoria lui sa i-o dea. La fel gandeste si el, de aici nici o problema. Copiii sunt cel mai delicat lucru din viata, ei se nasc puri, noi ii stricam dupa aceea.
Si aici ma refer inclusiv la cei de pe strada, urmariti-i cand vorbesc intre ei.......sunt tot copii...........
Am devenit mult prea rai incat nu ne mai putem bucura de un raset de copil (daca nu este al nostru).
Reply With Quote