Citat:
În prealabil postat de ai2
Am mai zis ca lipsa simtului umorului este indiciu de problema la procesor. Asa sunt sunt eu mai glumet, nu trebuie sa fii invidios!
|
Nu orice hlizeală e umor și nu orice miștocăreală e ironie. Vacanța Mare nu produce umor ci scălâmbăieli fără sens și același lucru faci și tu.
Citat:
Din ce scrii nu reiese ca stii ce inseamna evolutia. E bine totusi ca esti constient ca dovezile exista. Altii resping imitativ și maladiv ideea acelor dovezi. Si sunt o groaza!!!
|
A susține că eu nu știu ce e evoluția, deși ți-am adus definiția ei luată de pe situri evoluționiste, arată că ai niște probleme. Îți dau din nou citate ca să scapi de acest blocaj:
-Evolution (also known as biological or organic evolution) is the change over time in one or more inherited traits found in populations of organisms. Inherited traits are particular distinguishing characteristics, including anatomical, biochemical or behavioural characteristics, that result from gene–environment interactions. Evolution may occur when there is variation of inherited traits within a population. The major sources of such variation are mutation, genetic recombination and gene flow. This process has produced all the diversity of living organisms.
Această teorie e pseudoștiințifică, confundă intenționat evoluția biologică cu teoria evoluției. Evoluția biologică e reală, dar e vorba de variații în cadrul speciei, ea nu produce specii noi. Speciile se diferențiază prin funcțiile lor fiziologice care nu pot apărea prin variația genetică. Variația genetică duce doar la trăsături morfologice noi, nu la funcții noi. Asta potrivit logicii unei lumi materiale inconștiente.
Citat:
Eu nu resping existenta vreunui zeu. Doar cer dovezi. In fond, e zeu nu unicorn roz invizibil! Problema e ca in cazul zeului crestin, unele atribute prezentate in Biblie sunt contradictorii, ceea ce ma duce la concluzia ca nu exista. Nu cred ca e mult sa cer de la un zeu sa fie logic. D-zeu nu este fiinta suprema cat timp se poate defini un alt zeu superior. Evident, acel zeu ar fi mai greu de justificat prin minuni rezultate din intamplare. Asta ca sa ramanem la definitie si sa nu mai discutam calitatea si faptele adeptilor, capitol care diminueaza si mai mult credibilitatea cuvantului de inspiratie divina.
|
Ce crezi tu e problema ta. Eu îți arătam că în lumea științifică nu e obiectiv să cauți tot felul de explicații alambicate când ai una mai simplă și mai logică la îndemână: Dumnezeu.
Citat:
Parerea ta! Altii au alte pareri si, mai ales, probe!
|
Altceva decât vorbe fără acoperire poți să oferi? Eu ți-am spus că o lume fără un principiu absolut al existenței e un nonsens. De fapt, tu, asemenea celorlalți atei evoluționiști, sunteți atât de infantili încât nici nu vă puneți problema existenței, ce înseamnă a exista, de ce există ceva etc.
Citat:
Accept orice numai sa nu fiu obtuz. Problema e ca am nevoie de dovezi ca sa nu fiu paranoic. Daca accept orice nu inseamna ca sunt deschis la minte.
|
Până acum ai dovedit contrariul, prin bășcălia fără sens continuă față de Dumnezeu și credincioși.
Citat:
Sincer n-am inteles ce-ai vrut sa spui. Dinozaurii si animalele mitologice nu prea apartin aceleasi categorii. Oase de dinozaur am vazut cu ochii mei :D
|
Puteai să-ți dai seama că mă refer la ceva mai profund decât niște vestigii paleontologice. A nu înțelege relativitatea mărturiilor materiale corespunde nivelului infantil de credință potrivit căruia tot ce zboară se mănâncă.