View Single Post
Vechi 04.03.2011, 13:41:59
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Miștocăreala asta arată adevăratul tău nivel iar nivelul tău e relevant pentru un adept al teoriei evoluției (apropo, vezi că evoluționismul nu e un termen științific).
Am mai zis ca lipsa simtului umorului este indiciu de problema la procesor. Asa sunt sunt eu mai glumet, nu trebuie sa fii invidios!
Termenul de evolutionism s-a cam folosit aci pe forum dar uite ca de dragul tau renunt a-l mai folosi! Oricum nu e singura extravaganta lingvistica din domeniul stiintific.
Citat:
Ți-am explicat de atâtea ori că definiția teoriei evoluției și dovezile ei sunt la îndemâna oricui pe internet și a spune că eu nu știu în ce constă (deși ți-am dat și citate de pe situri științifice) e dovadă că ai ceva probleme de percepție.
Din ce scrii nu reiese ca stii ce inseamna evolutia. E bine totusi ca esti constient ca dovezile exista. Altii resping imitativ și maladiv ideea acelor dovezi. Si sunt o groaza!!!

Citat:
Dacă te încăpățânezi să respingi existența lui Dumnezeu, poți ajunge să crezi orice. Ca materia să se organizeze singură până la transmite informație, informație care să reglementeze reproducerea, metabolismul cu milioanele de funcții ale celulelor, trebuia să existe o Rațiune proniatoare. Iar ca să crezi că materia neînsuflețită poate simți și gândi trebuie să fii tare copil la minte.
Eu nu resping existenta vreunui zeu. Doar cer dovezi. In fond, e zeu nu unicorn roz invizibil! Problema e ca in cazul zeului crestin, unele atribute prezentate in Biblie sunt contradictorii, ceea ce ma duce la concluzia ca nu exista. Nu cred ca e mult sa cer de la un zeu sa fie logic. D-zeu nu este fiinta suprema cat timp se poate defini un alt zeu superior. Evident, acel zeu ar fi mai greu de justificat prin minuni rezultate din intamplare. Asta ca sa ramanem la definitie si sa nu mai discutam calitatea si faptele adeptilor, capitol care diminueaza si mai mult credibilitatea cuvantului de inspiratie divina.

Citat:
Existența unui Creator rațional ca Principiu al existenței are mai mult sens decât o lume apărută din senin pentru că numai un astfel de Principiu poate fi absolut. O lume fără un principiu al existenței de natură absolută e un nonsens logic.
Parerea ta! Altii au alte pareri si, mai ales, probe!
Citat:
A accepta posibilitatea existenței lui Dumnezeu înseamnă lărgirea orizontului, opusul obtuzității. A nega ceva obsesiv este limitativ și maladiv.
Accept orice numai sa nu fiu obtuz. Problema e ca am nevoie de dovezi ca sa nu fiu paranoic. Daca accept orice nu inseamna ca sunt deschis la minte.

Citat:
Nici să vezi dinozauri și alte animale mitologice nu e prea sănătos.
Sincer n-am inteles ce-ai vrut sa spui. Dinozaurii si animalele mitologice nu prea apartin aceleasi categorii. Oase de dinozaur am vazut cu ochii mei :D
Reply With Quote