Citat:
În prealabil postat de ai2
Traditie, in ultimul timp te-ai mai pus la punct cu logica, nu suficient dar oricum incurajator, te-ai pus la punct si cu defetcele Bibliei in care credeai ad literam, acuma mai ramane sa afli ce este evolutionismul si cate dovezi are. Oricum esti pe drumul cel bun si nu ma refer la ortodoxie!
|
Miștocăreala asta arată adevăratul tău nivel iar nivelul tău e relevant pentru un adept al teoriei evoluției (apropo, vezi că evoluționismul nu e un termen științific).
Ți-am explicat de atâtea ori că definiția teoriei evoluției și dovezile ei sunt la îndemâna oricui pe internet și a spune că eu nu știu în ce constă (deși ți-am dat și citate de pe situri științifice) e dovadă că ai ceva probleme de percepție.
Citat:
Ipse dixit ilogic! Ti-am zis ca nu te-ai pus la punct suficient cu logica! Stii tu sigur ca viata n-avea cum sa apara. Nu te crezi putin cam destept? Chiar poti sa elimini TOATE posibilitatile? Chiar le stii tu pe toate? N-as zice. Parca voi erati aia smeriti, in schimb, fara sa aveti habar ce inseamna evolutionismul, ti-am spus ca asta urmeaza sa faci, stiti ca nu se poate. Era un banc(?) cu taranu' la zoo exclamand "Asa ceva nu exista!" cand vede un animal nu tocmai din satul lui.
|
Dacă te încăpățânezi să respingi existența lui Dumnezeu, poți ajunge să crezi orice. Ca materia să se organizeze singură până la transmite informație, informație care să reglementeze reproducerea, metabolismul cu milioanele de funcții ale celulelor, trebuia să existe o Rațiune proniatoare. Iar ca să crezi că materia neînsuflețită poate simți și gândi trebuie să fii tare copil la minte.
Citat:
De asemeni, ideea existenței lumii cu un Creator nu are sens. A putea să-L concepi pe Dumnezeu, Ființa absolută vie, rațională ca Principiu al existenței este o dovadă de obtuzitate. A nu-L respinge sistematic e fanatism sinucigaș.
Ipse dixit ilogic, remember?
|
Existența unui Creator rațional ca Principiu al existenței are mai mult sens decât o lume apărută din senin pentru că numai un astfel de Principiu poate fi absolut. O lume fără un principiu al existenței de natură absolută e un nonsens logic.
A accepta posibilitatea existenței lui Dumnezeu înseamnă lărgirea orizontului, opusul obtuzității. A nega ceva obsesiv este limitativ și maladiv.
Citat:
Amice, sa vezi cai verzi pe pereti nu e o calitate, e mai degraba o problema psihica! Sau etnobotanica :)
|
Nici să vezi dinozauri și alte animale mitologice nu e prea sănătos.