Citat:
În prealabil postat de ory
Mai scoteti-va din cap chestia asta cu " pacatele parintilor se rasfrang asupra copiilor " ca nu este decat o prejudecata .
Credeti ca cei care nu patesc nimic au parinti perfecti, sfinti , sau ei insisi sunt atat de neprihaniti ?
De unde atata primitivism ?
" Asadar, nu se va mai strapezi gura copiilor pentru ca au mancat parintii agurida..." Nu mai retin sigur cum este formulata ideea. Oricum, urasc prejudecatile si ideile inguste aplecate spre rau . Multe lucruri se intampla din tot atat de multe motive subiective sau obiective.
|
Ory poate ca e o prejudecata, dar atunci duhovnicul meu de ce ma intreaba la spovedanie daca stiu ca parintii mei sau bunicii sa fi furat sau altele. De ce?
De ce atunci nu are voie un parinte cu nici un chip sa blesteme? Inclusiv o femeie cand e insarcinata nu are voie sa fure pentru ca ce va fura va fi marcat pe trupul copilului. Tu nu ai vazut niciodata un copil care are pe fata sau pe trup un semn sub forma de fruct sau floare sau altceva? Cum exista binele asa exista si raul si asta e de multe feluri