View Single Post
Vechi 12.02.2011, 19:00:21
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
De acord pe fiu-meu il indruma instinctul ce sa faca cu erectia dar poate fiica-ta se va gandi de doua ori daca sa ii puna ea prezervativul cum a invatat la ora de educatie sexuala sau sa mearga sa se spovedeasca pentru ce ganduri a avut la propunerea lui -dupa cum o invata religia.
Probabil ca religia invata sa te opresti la ganduri, dar realitatea (statistica) ne arata ca adolescentii romani au trecut deja la fapte, si asta la varste fragede. Educatia sexuala e o solutie pentru ceea ce deja se intampla: copiii fac sex. Orele de religie nu au ajutat la treaba asta, si nici nu sunt semne ca ar ajuta cu ceva.

Intrebarea e simpla: acceptam realitatea (copiii fac sex) si incercam sa actionam in consecinta, sau bagam capul in nisip? (nu vorbim despre sex, nu conteaza ca deja fac sex, dar lasa ca dupa 20 de ani de religie in scoli, se vor opri).
Si ce se intampla intre timp alegem sa ignoram, ca e mai comod sa cred ca fiica-mea nu ar face asa ceva, decat sa imi asum responsabilitatea de a vorbi cu ea despre asta.

Citat:
Nimeni n-a zis doar asa ai inteles tu.Eu ziceam doar ca nimeni nu sare cu gura ca fac copii tehnici de contraceptie pe cand se gasesc destui care zic ca religia strica copii.
Ba da, sar destui cu gura. Tu esti unul dintre ei. Si mai sunt altii ca tine.
Orele de educatie sexuala sunt o necesitate in Romania. Si nu o zic eu, ci medicii si psihologii scolari. Copiii astia fac sex oricum, indiferent ca accepti ideea sau nu. Nu zic ca e un lucru bun, zic ca asta e realitatea.
Orele de educatie sexuala ar imbunatati sansele de a face treaba asta fara consecinte nedorite.

Uite aici un articol relevant:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/educ...ri-918133.html
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote