Citat:
În prealabil postat de bairstow
Fiind o lucrare omeneasca AZS se dezmembreaza mereu. Unii cred in White alti mai putin unii vor femei sa le gadile urechea altii nu! Unii sunt impotriva spiritului laic altii mai putin! !
|
Neascultarea daca a facut probleme si in lumea ingerilor, oare nu a dacut si nu va face si in lumea oamenilor.
NP spun ca respecta Biblia, dar nu stiu care Biblie...ea spune clar: Evrei 13, 7. "Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința."...
A cui credinta a urmat-o EGWhite?
Evrei 13, 17. Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. - cine sunt mai marii AZS?- EGWhite?
Sunt versete biblice care sunt trecute cu vederea , DE CE? , ei stiu...
Citat:
Tu daca erai adventist si vedeai ca pe biserica ta a aparut o cruce care pana atunci o renegai ce ai fi zis? Sau invers sa vedem ca bisericile noastre nu ar mai avea cruce!!
|
Daca ma nasteam adventist, si daca NU AVEAM MINTE IN CAP CA SA JUDEC, poate ramaneam pana la moarte AZS...
Toti avem gandire, dar nu toti o folosim!
Citat:
La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste! !
|
Lumea NP e mereu si mereu in schimbare, ca zic ei:''si lumea se schimba!"..."cuvantul Domnului trebuie adaptat la vremurile noastre" - spun ei... dar a adapta ceva la vremea de azi, nu inseamna sa si schimbam sensul Cuvantului.
Citat:
Cei drept nici ortodoxul nu cunoaste dogmatica tot timpul dar ortodoxul se bazeaza pe ascultare!
|
Eu am o vorba si o spun mereu si mereu lumii cu care interactionez: "Nu cei care citesc despre D-zeu, nici cei care vorbesc despre D-zeu si nici cei care asculta vorbinduse despre D-zeu nu mostenesc Imparatia lui D-zeu...ci cei care implinesc Cuvantul lui D-zeu!"