View Single Post
Vechi 09.02.2011, 10:20:41
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Fiind o lucrare omeneasca AZS se dezmembreaza mereu. Unii cred in White alti mai putin unii vor femei sa le gadile urechea altii nu! Unii sunt impotriva spiritului laic altii mai putin! !
Neascultarea daca a facut probleme si in lumea ingerilor, oare nu a dacut si nu va face si in lumea oamenilor.
NP spun ca respecta Biblia, dar nu stiu care Biblie...ea spune clar: Evrei 13, 7. "Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința."...
A cui credinta a urmat-o EGWhite?

Evrei 13, 17. Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. - cine sunt mai marii AZS?- EGWhite?

Sunt versete biblice care sunt trecute cu vederea , DE CE? , ei stiu...

Citat:
Tu daca erai adventist si vedeai ca pe biserica ta a aparut o cruce care pana atunci o renegai ce ai fi zis? Sau invers sa vedem ca bisericile noastre nu ar mai avea cruce!!
Daca ma nasteam adventist, si daca NU AVEAM MINTE IN CAP CA SA JUDEC, poate ramaneam pana la moarte AZS...
Toti avem gandire, dar nu toti o folosim!

Citat:
La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste! !
Lumea NP e mereu si mereu in schimbare, ca zic ei:''si lumea se schimba!"..."cuvantul Domnului trebuie adaptat la vremurile noastre" - spun ei... dar a adapta ceva la vremea de azi, nu inseamna sa si schimbam sensul Cuvantului.

Citat:
Cei drept nici ortodoxul nu cunoaste dogmatica tot timpul dar ortodoxul se bazeaza pe ascultare!
Eu am o vorba si o spun mereu si mereu lumii cu care interactionez: "Nu cei care citesc despre D-zeu, nici cei care vorbesc despre D-zeu si nici cei care asculta vorbinduse despre D-zeu nu mostenesc Imparatia lui D-zeu...ci cei care implinesc Cuvantul lui D-zeu!"
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.