View Single Post
Vechi 21.01.2011, 13:27:56
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Conteaza despre ce schimbari este vorba. Mi mi se par idei venite de la diavol. Cum zici ca esti familiarizata cu Sfanta Scriptura, invoc si eu ideea: inger din cer sa vina sa va propovaduiasca altceva si sa nu-l credeti.
Cand femeile vor fi preoti in Bisericile Ortodoxe si vor putea intra in Sfantul Munte, Dumnezeu si-a intors fata de la noi (parere personala).
Si atunci cum de au fost acceptate schimbari in Biserica in plus fata de ce a zis Sf. Ap. Pavel? Ii blamati pe protestanti care vor sa se reintoarca la biserica primitiva spunandu-le ca schimbarile facute de sfintii au fost inspirate de la Duhul Sfant, si apoi veniti si spuneti ca de fapt si ingeri din cer sa fi fost, schimbarile nu trebuie acceptate. Hotarati-va care varianta este adevarata. Si daca optati pentru schimbare, spuneti-mi pe ce criterii judecati care schimbari vin de la Duhul Sfant si care nu. Si apoi spuneti cum explicati ca au fost acceptate schimbari in ciuda cuvintelor Sf. Ap. Pavel. Si apoi spuneti daca a fost Sf. Ap. Pavel mai putin luminat decat sfintii de dupa el care au facut schimbarile.

Last edited by Adriana3; 21.01.2011 at 13:31:25.