Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Mentalitatile si prejudecatile se inlatura foarte greu, mai ales cele legate de femeie, si nu la sfinti ci la populatia generala care nu ar fi putut intelege. Nu sfintii sunt problema ci ceilalti. Oamenii primesc cele necesare la timpul potrivit, asa ca pe vremea acelor sfinti, timpul inca nu venise pentru ca prejudecatile inca nu erau invinse. Asa cum s-a intamplat si cu toate celelalte introduse in timp si schimbate in permanenta. Pentru ca Biserica a evoluat si asta nu inseamna ca apostolii erau inapoiati pentru ca nu au spus ceea ce au spus alti sfinti de dupa ei. Fiecare a spus ceea ce Duhul Sfant a stiut ca poate fi spus la vremea lui, atat si nimic mai mult.
Si cu asta gata. Daca intelegeti ca sunteti plini de prejudecati si ca din cauza lor, si nu a sfintilor, femeia este nedreptatita, bine, daca nu, nu-i bai, o sa intelegeti altadata. Nu vreau sa imi pierd eu roadele rugaciunii din cauza unor prejudecati.
Ramaneti deci cu bine!
|
Te rog sa nu-ti pierzi roadele rugaciunii,dar mai am o intrebare de logica:
Daca atunci nu erau prejudecati ,de ce nu au existat femei preot,pentru ca au fost femei calugarite,femei martire pentru Hristos,insa femei preot de ce nu au fost ? ? ?