Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Inca un comentariu aici...
1.In primul rand comentariile pertinente nu au abordat femeia ca avand o conditie inferioara,sunt multe comentarii care fara a cobori conditia femeii,au spus ca nu are prin natura si prin lege,posibilitatea de a fi preot.Insa s-a subliniat ca cel mai mare om care a existat si va exista este o femeie Maica Domnului.
2. E greu sa raspunzi cu "blandete" la un asa titlu ,care eu spun ca este provocator...
Ce idee sa desfiinteze? Daca eu pun o intrebare proasta,sau tampita,risc sa iau cateva scataoalce,eu asa cred...
3.Vorba proverbului : Un nebun arunca o piatra in balta si 10 intelepti nu o pot scoate.
4.Cea mai importanta idee este ca nu putem renunta la invatatura Sfintilor Parinti si a Bisericii..
|
1.Au fost si comentarii impertinente.
2.Da,aveti dreptate in ceea ce priveste titlul.
3.Si aici aveti dreptate.
4.Respectam invatatura Sfintilor Parinti si a Bisericii dar nu putem sa acceptam ca a fost spus totul si nu mai poate fi nimic in plus.Dumnezeu este Iubire.Avem dreptul sa cautam Iubirea in toate semnele pe care le-a lasat daca nu o "vedem" de la bun inceput.Avem dreptul la intrebari si la o a doua sau a treia privire catre Semne.Ar fi minunat daca cineva ar putea sa ne indrume cum sa privim ca sa gasim Iubirea si sa lumineze mereu in noi.