View Single Post
Vechi 11.01.2011, 21:52:20
macsim
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Asta este o afirmatie adevarata in ochii unui NP pt care inceputul "bisericii" sale este de "ieri"...un asemenea om (NP) si L-ar insusi pe Dumnezeu si L-ar include in biserica lor, fara sa-L cunoasca asa cum L-au cunoscut crestinii de-a lungul istoriei.
Eu nu vad Biserica rupta de istorie, pt ca atunci as vedea o perioada moarta intre Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu) spusa si scrisa acus' X ani si Biserica de azi...
Cine si-l poate insusi pe Dumnezeu? Despre Cine vorbim? Dumnezeul pe care eu Il cunosc nu poate fi insusit de nimeni ... El este Creatorul, Atotputernicul, Domnul Ostirilor ... cine si-L poate insusi?

Dar, acesta este Dumnezeul pe care eu l-am intalnit in Cuvantul Sau ... Nu stiu cum arata acela pe care tu Il cunosti ...

Incearca, macar pentru o zi, sa-ti inchipui ca nu este de loc vorba despre tine ci doar despre Dumnezeu ... Ca lumea asta este pentru a-L sluji pe El, nu pentru ca El sa ne slujeasca ... Ca Isus a murit pentru ca Slava Tatalui sa fie revelata, nu pentru intemeierea unei biserici ...

Probabil ca avem nevoie de o schimbare majora de paradigma ...