Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Dacă Dumnezeu există și nu L-am slujit, am pierdut totul. Ce e mincinos aici?
Dacă Dumnezeu există și L-am slujit, am câștigat totul. Iarăși, nimic mincinos.
Dacă Dumnezeu nu există și L-am slujit, nu am pierdut nimic. Nici aici nu e nimic mincinos.
|
Cu primele doua aproape sunt de acord mai putin cu faptul ca nu specifica un zeu anume si se pot adapta oricarei religii. Doar jigniri si nimic altceva nu ai adus impotriva acestei afirmatii pe care sunt nevoit s-o repet pana intelegi.
Ultima e insa trasa de par. Si am mai scris si repet pana intelegi. Daca crezi si nu exista pierzi timp, bani si sansa sa te bucuri de singura viata pe care o ai. Asadar, varianta a treia este mincionoasa. Uita-te cati bani se baga in biserici si uita-te ca unii se arunca de la balcon pentru ca se iau bani de la copii. Chiar n-am pierdut nimic? Nu avem o tara civilizata pentru ca suntem creduli si tu chiar nu realizezi ca am pierdut foarte mult? Mai evident de atata mai greu.
Citat:
Atrag atenția că ai2 minte, conștient sau inconștient, fiindcă i s-a demonstrat de mai multe ori un lucru și continuă să repete aceleași minciuni, în speranța poate că o minciună repetată devine adevăr.
|
Tocmai ti-am aratat ca tu esti ala care minte. Spre deosebire de tine eu am venit si cu argumente. Cam atat despre respectul crestinilor fata de semeni. Ai si tu rude, nu ti-e rusine sa le intoxici cu asemenea minciuni?