Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Toata carnea este vanata,deoarece este un les,un hoit-cea care apare rosie si apetisanta in magazine este prelucrata cu anticuagulante,ca sangele sa nu-si modifice structura pentru cateva ore,uneori zile si a se putea vinde.In pachetul de carne tocata rosie si frumoasa la suprafata,poti sa observi prin mijloc zone de carne vanata,total neapetisante-acolo unde anticuagulantele nu au patruns.
Si puii taiati la tara,se vor invineti in cateva zile daca tot amani prepararea lor;eu una nu am mai vazut pui vineti de foarte mult timp,asa ca nu stiu la ce va referiti...
Fireste,nu as manca pui vineti din magazine,dar oare altceva magazinele nu mai au de oferit?
|
ei bine ziceam si eu asa, ca nu-i piatra de hotar,dar nici legumele nu-s mai presus contin multe elemente toxice dupa minim4-5 stropiri ce se aplica.