Subiect: Extemporal
View Single Post
Vechi 03.01.2011, 22:55:34
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Recunosc:este ceea mai originala idee pe care am auzit-o.Cozia esti pur si simplu surprinzator: o programare a pogorarii Sfantului Duh dar nu oricum ci in prezenta jurnalistilor si a televiziunilor.Baietii cu ,,Jesus Christ Superstar"au fost niste bieti naivi.Am o singura intrebare,sper sa nu fie retorica:ce te face sa crezi ca acesta pogorire va fi vizibila la modul unei transmisii televizate(sper ca nu iti doresti si interviuri cu Sfantul Duh)?

Sa inteleg(corecteaza-ma unde gresesc) ca in viziunea ta ar fi cam asa: patriarhii anunta din timp,banuiesc ca inspirati divin,la ce ora si in ce zi ii va vizita Duhul Sfant.Mass-media se repede,Duhul Sfant se pogoara(nu cumva sa intarzie ca sa intre si reclamele in pauza de publicitate eventual),se intimpla ceva(apropo:ce se intimpla?)iar cei prezenti,cu telecomanda,in fata televizoarelor spun:

,,Yep,am vazut transmisia in direct de astazi a pogorarii Duhului Sfant.Acum cred.Cine nu crede maine in reluare de la 8 dimineata".O sa traduc opinia ta in engleza si o voi populariza pe toate forumurile protestante pe care le stiu.Este incredibila,the play of the day.Am crezut ca nu mai ma surprinde nimic.
Patriarhii nu trebuie sa anunte, ci doar sa se intruneasca in Sinoade asa cum o face Vaticanul cind declara "Habemus Papa" De ce la nici un sinod ecumenic nu a izbucnit acel vint naprasnic care sa fi maturat totul in sala celor intruniti la 50cime?

Nu este normal ca Duhul Sfint sa apara ca la 50cime si totul sa fie legit!
De ce oare totul se face hush-hush, pe dupa perdele si usi zavorite( incepind cu izraelitii)?
De ce este Dumnezeu asa de sfios? ...intreb si eu din nou ca nestiutorul Toma?
Reply With Quote