Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
stiinta nu dovedeste credinta dintru inceput a omului.
credinta a aparut atunci cand omul a inceput sa se teama. de fulgere, de tunete, de ploi, seceta, de animalele de prada.
ca sa te ajut puti, ce am amintit este di capitolul3, carte 1, parca, intitulat "Dovedirea existentei lui Dumnezeu".
stiinta nu ooate sa creeze o frunza, corect.
dar un profet poate? sa vina un sfant, un profet care, cu putere de la Dumnezeu, sa faca o frunza din nimic...si atunci vorbim altfel...
|
Un profet este un profet. Dumnezeu este Dumnezeu.
Ce poate Dumnezeu nu poate un profet.
Profetul poate doar ce ii ingaduie Dumnezeu.
Nimeni nu spune ca Sfantul poate sa faca frunza din nimic pentru ca asta doar Dumnezeu poate.
Si la ce folos sa mai faca frunza Sfantul daca deja totul este facut si desavarsit de Dumnezeu? Doar spre folosul necredintei?
Eu am spus : Dumnezeu a facut frunza. Stiinta nu poate face frunza.
tu ai venit sa imi spui sa iti arat un Sfant care face frunza.
Eu nu spun ca Sfantul face frunza dar tu spui ca stiinta face frunza?
Si zici ca nu. Atunci cine? Cine a facut frunza?
Fii atent ca Dumnezeu trimite semne prin oameni voua necredinciosilor. Stai treaz cu simturile ascutite ca inainte de sfarsitul vietii tale vei avea si tu semn.
Mat.Cap.4
1. Atunci Iisus a fost dus de Duhul în pustiu, ca să fie ispitit de către diavolul.
2. Și după ce a postit patruzeci de zile și patruzeci de nopți, la urmă a flămânzit.
3. Și apropiindu-se, ispititorul a zis către El: De ești Tu Fiul lui Dumnezeu, zi ca pietrele acestea să se facă pâini.
4. Iar El, răspunzând, a zis: Scris este: "Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu".
Cuvantul care iese din gura lui Dumnezeu este si frunza. Dumnezeu a zis :
Facerea
1. Apoi a zis Dumnezeu: "Să dea pământul din sine verdeață: iarbă, cu sămânță într-însa, după felul și asemănarea ei, și pomi roditori, care să dea rod cu sămânță în sine, după fel, pe pământ!" Și a fost așa.
Iata ce tare si puternic Cuvant. Si ce Sfant si Mare si Atotputernic.
Ai tu o teorie mai buna la crearea frunzei?