View Single Post
Vechi 05.12.2010, 16:20:50
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Mai pretine, era vorba nu de mine, bre, ca io tocmai am realizat asta, si anume : Stapan de univers este unul si bunul Dumnezeu...era vorba despre aia ce in aroganta si infatuarea lu' ei, cred ca detin fraiele lu' existenta, in mainle lu' ei...adicatelea cei mandri si "siguri si stapani" pe persoana lu' lor...ei, simti matele ceva "identificare", cu aia de mai sus amintiti ? Daca, da, sazi linistit, nu'i totu' pierdut, o sa vina si vremea lu' matale, sa prcepi...
Stiu foarte bine la ce te-ai referit. Crestinul de mai sus mai ca se incadreaza in descrierea ta, amice.
A, evident ca tu la mine te refereai (in celalalt topic) si spre marea ta mirare, nu m-am regasit deloc. Defapt habar n-am cum a luat nastere Universul (dar nu exclud teoria Darvinista). Iti dadeam tie peste nas: tu, care cu atata detasare radeai de o teorie, in acelasi timp in care ridicai in slavi alta (la fel de improbabila - poate chiar mai). Nu ai nici cunostintele necesare si nici capacitatea sa arunci cu noroi in teoria Darvinista. E ca si cum mi-ai spune ca Mos Craciun e o gluma proasta, Iepurasul de pasti e cu totul alta treaba..

Si daca tu crezi ca ma identific cu descrierea ta: ghinion, esti in aceeasi oala cu mine; pare-mi-se ca ai senzatia aia de le stii pe toate.
Reply With Quote