View Single Post
Vechi 24.11.2010, 10:34:58
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ladyanda Vezi mesajul
Stim bine ca Dumnezeu ne iarta greselile noastre si poate de asta multi profitam "lasa ca Dumnezeu ma iarta orice as face".
Dar va intreb. Daca Dumnezeu iarta dar nu uita, ce face? De ce Dumnezeu nu poate uita?
A iertat omul si sa vina apoi sa stearga cu buretele ca si cum nimic nu s-ar intampla.
(...)
Daca ar fi sa raspund eu, as spune ca Dumnezeu nu uita pentru ca mai tarziu va pregati "o surpriza".
(...)
Iar cine zice "uita" ii zic eu, cand te ranesti iti raman cicatrici? eu zic ca da... cu cat rana e mai urata cu atat cicatricea e tot mai vizibila si ramane acolo. Durerea trece, rana trece dar ramane un semn ce-ti va aduce mereu aminte de ce o ai acolo.
"Lasa, ca Domnul ma iarta, orice as face" este ispitire a lui Dumnezeu si un mare pacat.
Crestinii nu spun acest cuvant, ci mai ales aceia care nu vin sau nu inteleg nimic din Biserica.
In general, acest cuvant este rodul celor care spun ca ei sunt crestini in inima lor.

"De ce Dumnezeu nu poate uita?" Gandeste'te si da'ti seama ce este uitarea.
Faptul ca noi uitam este urmare a pacatului. A uita ceva inseamna a muri in tine acel ceva.
Cum poate Dumnezeu sa uite ceva, fie el cat de mic... nici macar o furnica de acum mii de secole nu poate fi uitata de Domnul.

Gresesti vazandu'l pe Dumnezeu ca un "razbunator" si un "viclean", care astepta momentul bun spre a face o "surpriza". Stii care e surpriza facuta de El omului ?! Aceea ca, oricat de mult ar cadea omul in pacate, Domnul ii spune: "Vino la Mine, tu, cel ostenit si impovarat de atatea pacate, si Eu te voi odihni pe tine." (Matei 11, 28)

Dupa pocainta si Spovedanie, urmele pacatelor raman, insa nu si pedeapsa pe care aceste pacate ar merita'o.
Ne este de folos a nu uita ce am facut, spre a nu repeta.

Citat:
În prealabil postat de ionut12 Vezi mesajul
Ma sperii la ce prostii poti sa spui
sa iti fie rusine
daca nu uita pacatele nu ierta
dumnezeu e cel mai bun
fara el nici macar nu ai fi putut comenta pe acest site
tu vezi ce scrii
ce religie esti?
Ce viat ai avut
sper sa nu ma intri pe acest site odata ce spui as aceva
daca esti cu diavolul de el vei avea parte in veci si atunci e ai s afaci
lasa animalele
compari animalele cu dumnezeu
cea mai mare prostie am auzito in ata mea
te rog nu mai intra pe acest site
Frate, tu ma sperii pe mine.
Modul in care scrii arata multa agitatie sufleteasca.
Te rog mult, ca de la frate la frate, ia seama la cuvintele tale.

Last edited by windorin; 24.11.2010 at 10:39:36.
Reply With Quote