265.Cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim–Pucioasa” superlativul absolut
265. CEL...CEA... MAI MARE - sau cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim – Pucioasa” până și superlativul absolut (III)
*
Cea mai mare taină a lui Dumnezeu din cer este “poporul pucios”:
“Nici Noi, Verginico, nici Noi, tată, nu mai avem pace. Și Noi am plecat cu tine după poporul tău ca să-i dăm viață vie, că poporul tău este cea mai mare taină pentru făptura dumnezeiască, de la început și până la aceste zile. ” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27.11.1990)
Cea mai mare taină a lui Dumnezeu din cer este “Noua Scriptură de la Pucioasa”:
“Această Scriptură este cea mai mare taină este împărăția lui Dumnezeu, căci împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul fiilor ei. ” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 23-2-1992)
Cea mai mare taină este “Cuvântul care grăiește la Pucioasa”:
“Cea mai mare taină între cer și pământ, între cele ce se văd și cele ce nu se văd este cuvântul Meu care grăiește cu omul, și omul care grăiește cu cuvântul Meu, cu Mine, fiilor copii. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 20 1.2001)
Cea mai mare taină este “credința”:
“...căci credința este cea mai mare taină a vieții veșnice... ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27-10-2007)
Cea mai mare taină în taina lucrării îngerului este “cuvântul omului”:
“... cea mai mare în taina lucrării îngerului este cuvântul omului, de la care ia îngerul pentru Dumnezeu, și iată, de aceea este scris că omul din cuvintele sale va fi mântuit sau osândit înaintea lui Dumnezeu. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 21.11. 2001)
Cea mai mare taină este “suferința”:
“O, fiilor care căutați să crească și nu să scadă Domnul în voi, nu uitați că suferința care doare în trupul dar și în sufletul vostru este taina cea mai mare care-L leagă pe Dumnezeu de om, iar lacrima ei este mângâierea și puterea suferinței, și nu este ea slăbirea inimii omului, ci este mulțumirea inimii lui, fiilor. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 14-12-2004)
|