View Single Post
Vechi 02.11.2010, 10:57:00
Callyope Callyope is offline
Member

Data înregistrării: 09.12.2009
Implicit

Citat:
In privinta ta, daca tineai neaparat sa pui pe seama lui Einstein discutia de mai sus, poate ar fi trebuit sa ai curiozitatea sa afli daca aceasta discutie a avut intr-adevar loc. Dar cum ea este o nascocire a unor minti inflacarate, se pleaca din start de la o premisa gresita.
Demonstreaza tu ca nu este adevarat! Raul absolut este un termen creat de om pentru a descrie rezultatul absentei lui Dumnezeu in inima omului! Eu sunt ferm convinsa ca cine il are pe Dumnezeu in inima nu poate face rau!! Si multi spun ca il au...dar nu este adevarat! Nu are importanta daca a spus-o Einstein sau altcineva, este important cat adevar este in fraza asta.

Citat:
Ca sa discutam aici in mediu crestin (cu predilectie ortodox) despre miracolul "Dumnezeu" sau "Iisus Hristos" ar fi cel putin jenant
Nu este deloc jenant este chiar o onoare sa poti sa-L marturisesti pe Dumnezeu oriunde si oricand.

Citat:
multi ca acest alienat, nu stiu cum sa-i zic.
Citat:
pot sminti pe cei slabi in credinta.
Citat:
ca ne-am saturat doar de caramizi ca si material al constructiei
Cam multa aroganta si rautate! Voi v-ati saturat, dar cine sunteti voi?? Uitati-va la pozele afisate la avatar. Multi aveti poze de sfinti, cum va permiteti aroganta asta? Pai va asemanati voi cu Sfintii respectivi? Unde va este respectul? Eu, care sunt o necredincioasa in fata voastra , de abia indraznesc sa ating o icoana iar voi va puneti pozele la avatar!!Probabil o sa-mi spuneti ca ii iubiti, da, va cred, dar dece trebuie sa va laudati cu asta si de ce nu va puneti chipul vostru la avatar pentru ca aici vorbiti in numele vostru nu in numele Sfintilor!! Nu v-a dat nimeni acest drept!
Nu mai spun de un altul care are la avatar un om cu pumnul ridicat, pumnul ridicat reprezinta agresivitate, iar credinta nu se impune prin agresivitate!

Citat:
oricum ar trebui o rugaciune pentru acest ratacit
Pai daca simti ca trebuie sa o spui, spune-o, si atat, fara sa te lauzi si fara sa ne spui si noua ce ar trebui sa facem sau sa faci tu!

Ratacit, intr-un fel e bine sa fii ratacit, pentru ca Iisus a venit pentru cei rataciti " doctorul vine la cei bolvani, nu la cei sanatosi!" Voi nu intelegeti cu cata dragoste ii cauta Dumnezeu pe cei rataciti!

Credeam ca o sa fie o placere sa fiu printre cei credinciosi o sa aflu multa mangaiere si multe intelesuri, dar m-am inselat...aveti o atitudine aroganta si atotcunoscatoare. Vorbiti de minuni, dece nu explicati intelesurile din vorbele Sfintilor pe care ii afisati cu mandrie la avatar? Se presupune ca voi trebuie sa ne invatati pe noi, cu rabdare si cu bunatate, nu sa ne suportati ca si cum ne ati face o favoare si sa spuneti o rugaciune pentru noi. Invatati-ne sa spunem singuri rugaciunea!
Reply With Quote