View Single Post
Vechi 27.10.2010, 21:57:22
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Daca nu-i protejezi, ci ii lasi la voia intamplarii.. ajung ca cei care se jucau in fata blocului in cartierul meu si care atunci cand incepea o emisiune imbecila a lui Dan Negru (cred ca asa il cheama) opreau totul si se risipeau tipand "hai sa vedem tzatzele lui mama natura". Grotesc!
Nu numai ca trebuie sa protejam copiii, dar sunt convinsa ca trebuie sa ne protejam si noi de erotizarea generala.

(edit: acum imi amintesc ca tu nu locuiesti in Romania. Ooo, nu ai habar cum este acolo.. reviste cu femei goale peste tot, o lipsa de decenta generala. De cate ori merg in tara sunt uimita de nesimtirea barbatilor (nu vreau sa ofensez pe nimeni), efectiv auzi grosolanii la tot pasul pe strada.)
Da, si pe mine m-a socat vulgaritatea in public de fiecare data cand am fost la Bucuresti, orasul meu natal.
Dar nici tu nu stai in Romania, nu?
Sunt de acord ca ar trebui sa ne protejam copiii intr-o anumita masura de volgaritate si obscenitate, dar nu sa facem ecran total.
Exact cum si cat, nu pot inca sa ma pronunt...