Citat:
În prealabil postat de Radu32
ma mir ca la cultura si inteligenta dvs, nu aiti sesizat corect glilimelele puse de mine pe cuvantul tradare !
asta v-ar fi scutit de acesta peledoarie, cu care sunt total, de acord; romania nu a tradat pe nimeni !
generalul antonescu are adevarul sau, unul martial, adica : in razboi cine pierde, moare !
onoarea militarului care pierde cere moartea, si cred ca generalului nu i-a fost frica de moarte,dimportiva a infruntat-o cu onoare,ceea ce e si o atitudine crstineasca,pana la urma, noua crestinilor nu trebuie sa ne fire fica de moarte,sa facem pe noi, cu alte cuvinte..., nu, trebuie sa o primim cu demnitate cand vine !
regele are si el dreptatea lui,pentru ca e responsabil dee viitorul tarii,asa in ceata si nesigur, cum era la vremea respectiva !
deci fiecare personaj merita respect,si recunoasterre in fata istoriei pentru functionarea pe felia lui !
|
Poi dragul meu, mă iartă că n-am nici un fel de cultură afară de cunoașterea Iistoriei Adevărate ce vine pe surse... filiera divină (părinți, bunici, Dumnezeu) și că am greșit cu ghilimelele, pe ale tale nu le-am văzut și m-am aprins, iar pe ale „victoriilor „mesianice” ale furerului” nu le-am mai pus... și m-am stins.
Iar dacă mă gândesc la inteligență și înțelepciune atunci mă iau cu mâinile de cap dacă mă uit în urmă... la sacul de pe spate... sacul cel plin de păcate... noroc cu Domnul că mi l-a ușurat dar... după ce ai greșit nu mai ești ca înainte... chiar dacă te ridici din balltă și te cureți complet, recunoașterea că ai fost un dobitoc nu o poți fenta... căci cu cât ești mai inteligent și nu trăiești conform cu înțelepciunea asta înseamnă cel mai mare semn de prostie.
Deci niet cultur și niet batist și niet intelighenția... doar un pismaș ratat pe aici... un pismaș, aș... cine știe ce aș... pofti... poate întietatea între stridii.